Fuck pigs!




Jag hoppas att någon snut som undrar varför folk hatar snutar läser det här inlägget, för nu sk jag förklara varför, eller i alla fall varför jag hatar snutar.

Såhär ligger det till, egentligen hatar jag inte snutar som så, eller man måste ju vara dum i huvudet för att vilja ha ett jobb som går ut på att man ska kunna leka pappa åt alla i samhället. Fy fan. Den här tanken delar jag bland annat med Jens pappa.
Men egentligen är det ju samhället jag hatar, inte så mycket snutarna. Men eftersom snuten är samhällets beskyddare åker dom med som på ett bananskal.

Samhället är uppbyggt på att vissa ska äga mycket saker och andra inte ska ha några saker alls. Så när NK skyltar för ghettokidsen vad som skulle kunnat köpa om dom fötts på en annan plats och i en annan social kontext så är det klart att kidsen blir sura och vill ha det de rika kidsen kan få. Så vad gör man om man inte kan köpa det man vill ha? Jo, då tar man det istället. Det här går emot tanken om samhällets uppbyggnad och då kommer snuten in i bilden för att ta fast regelbrytarna.
Eller om vi ser det här senariot: man vill ha ett ställe att sätta upp spelningar på och helst då utan att det ska komma någon viktigpetter och säga åt en hur man får, och inte får göra. Om du provat att få tag i ett sånt ställe så vet du att det ingalunda är lätt, speciellt inte om man inte sitter inne på de ekonomiska medlen för att köpa ett ställe, så vad gör man då? Jo man ockuperar, och som ett brev på posten kommer då snuten att dyka upp, mer eller mindre tungt beväpnade för att köra ut en. Då är det klart att man kan bli sur och då får man mer med snuten att göra fastän man egentligen ville prata med någon annan.

Eller om vi ponerar att det finns en massa jävla rika typer som vill cementera en nyliberal politik i hela världen så att vissa kan få ännu mer och andra ännu mindre. Om man inte tycker att det här är helt ok så kommer man få prata med snuten även om de inte har så mycket med själva den nyliberala politiken att göra, de kan ju lika gärna vara fascister.

Till och med när man måste ta sig från punkt A till punkt B hemma i sin stad och inte har råd att betala det jävla överpriset för att träffa sina vänner och få lite social kontakt, till och med då finns det risk att det dyker upp någon jävla låtsanssnut som inte ens fått bli väktare och ska kolla på ens biljett. Det är klart man blir förbannad. Dessutom är de dryga som slan.
Det finns alltså en speciell grupp arbetare som har till uppgift att fjäska för de rika och sätta käppar i hjulen för andra arbetare. Det finns till och med högskolor specialicerade på att lära ut hur man blir en sån. Det är som om det fanns en speciell kurs i skolan om hur man blir mobbare. Och det där "jag gör bara mitt jobb"-skiten funkar inte längre, det var aldrig någon om trodde på det från början.

Scensnutar, gängsnutar och låtsassnutar. Alla kan dra åt helvete.