Per Gran är en snutjävel.

Idag klockan 11.00 stormades det ockuperade huset Smultronstället i Lund av snuten. Det är tydligen inte praxis att kommunpolitiker håller vad de lovar, men det visste vi ju sen gammalt.

Vad som verkligen stör mig är insatschef Per "Snutjävel" Grans uttalande om hur det hela gick till. "– Vi har inte mött något motstånd, allt har gått lugnt och värdigt tillväga". Så SnutPer tycker alltså att motstånd är ovärdigt. Vet du vad jag tycker är ovärdigt din jävla snutgris? Att unga och driftiga människor konstant motarbetas av stat och kommun, att löften till unga inte verkar gälla för skit och att autonomi och fri kultur verkar vara att sky värre än pesten i det här landet.
För övrigt är det jävla kasst att kommuner inte verkar veta hur man pratar med folk som åtgärdar problem, det är tydligen bara att hota med så mycket våld man kan och skicka tid snutar med batonger och skjutvapen, demokrati, visst... Lunds kommun kan fan DRA ÅT HELVETE!

För klagomål kring beslutet att storma Smultronstället kan ni vända er till Lunds kommunfullmäktiges ordförande Annika Annerby Jansson (m, såklart) på telefon nummer 0703279968 eller via mail: annika.annerby.jansson@moderat.se. Om ni vill nå henne privat så finns hon precis som alla andra på hitta.se


disaklamer: snuten på bilden har ingenting med Per Gran att göra förutom att han också är en jävla snutgris.