Stöd våra österrikiska kamrater!


Den 21 maj arresterades 25 österrikiska djurrättsaktivister misstänkta för att ha deltagit i bildandet av en "olaglig organisation". 10 personer hålls fortfarande kvar i häkten och trots det har inga bevis förts fram mot de häktade i den 2500 sidor långa förundersökning som presenterats. Räderna kom dagen innan man skulle starta en ny kampanj för att ge djur konstitionella rättigheter, en kampanj som enat flera grenar av den österrikiska rörelsen under samma paroll. Detta ledde till att hundratals poliser bröt sig in hos flera aktivister, deras kontor, förråd och även hemma hos deras familj, trots att dessa inte hade något med djurrätt att göra.

Stötta våra orättfärdigt fängslade kamrater! Skicka ett protestmail till Österrikes myndigheter.

Den österrikiska djurrättsrörelsen har under de senaste åren blivit allt effektivare och det är därför de nu möts av statlig repression på samma sätt som SHAC-kampanjen och alla andra försök till verklig förändring. Österrikes myndigheter vill få hela ärendet till att handla om en ökad frekvens av ALF-aktioner men sanningen är att de olagliga aktionerna för djuren är mycket färre i Österrike än flera andra länder där den öppna rörelsen inte drabbats av samma repression.

Vi kan visa dem att deras repression inte betyder ett skit! Om de fängslar våra kamrater så tar vi deras plats! Imorgon inleds tre dagar av mail- och telefonaktioner mot det österrikiska klädföretaget Kleider-Bauer som varit mål för en intensiv kampanj från österrikiska djurrättsaktivister. Visa ditt stöd och att djurens röster inte kan tystas med hot om repression! Maila Kleider-Bauer åt helvete!

info@kleiderbauer.at, office@kleiderbauer.at, wg@kleiderbauer.at, pg@kleiderbauer.at, eb@kleiderbauer.at, peter_graf@kleiderbauer.at, werner_graf@kleiderbauer.at, peter@kleiderbauer.at, marjan_firouz@kleiderbauer.at, joana_bogdanova@kleiderbauer.at, ernst_legat@kleiderbauer.at, michael_stocker@kleiderbauer.at, sehriban_akyapu@kleiderbauer.at, filiale@fil38.kleiderbauer.at, filiale734@kleiderbauer.at, filiale781@kleiderbauer.at, filiale13@kleiderbauer.at